Fence AS

Om oss

Vår kjernevirksomhet er sikkerhetstesting og SOC-tjenester

Fence leverer flere former for sikkerhetstesting til private og offentlige virksomheter i mange ulike bransjer. Sikkerhetstesting har som hovedmål å avdekke sårbarheter i det teknologiske, fysiske og administrative sikkerhetsarbeidet. Vi utfører sikkerhetstester som f.eks. penetrasjonstesting, Red Team øvelser, ROS analyser m.m.

Med våre SOC-tjenester bistår vi våre kunder med å oppdage datainnbrudd og nye sårbarheter, redusere angrepsflaten og håndtere hendelser.

Vi leverer effektive og målbare sikkerhetstiltak som merkbart bedrer sikkerhetsarbeidet hos våre kunder. Vi er oppta av å alltid øke sikkerheten og levere mer enn forventet. Både behov, økonomi, tid og brukervennlighet skal tas hensyn til når man vurderer sikkerhetstiltak. Vi hjelper våre kunder å finne tiltakene som er riktige.

Våre konsulenter har lang erfaring fra IT- og sikkerhetsbransjen og har stor lidenskap for sikkerhet. Vi bygger stadig vår kompetanse for å holde oss oppdatert og ledende i en bransje som er i utvikling.

Se vår introduksjonsvideo

Vil du ta en prat med oss? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg